Αρχική Σελίδα

Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Co. μηχανημάτων SunYi Jiangsu, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2011, είναι με κεντρικά γραφεία στην πόλη Kunshan που είναι ο πρώτος των top 100 νομών στην επαρχία της Κίνας Jiangsu. Έχει τον κλάδο μηχανημάτων Zhejiang SUNYI, ο οποίος είναι μια εθνική επιχείρηση καινοτομίας επιστήμη και τεχνολογία. Είναι μια τεχνολογικά καινοτόμος επιχείρηση που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση του ευφυούς εξοπλισμού συσκευάζοντας μηχανημάτων τροφίμων, τα συστήματα συσκευασίας και το διάφορο εξοπλισμό ελέγχου αυτοματοποίησης ειδικά στη σφραγίζοντας μηχανή πλήρωσης καψών καφέ. Η επιχείρηση έχει μια ομάδα των επαγγελματικών μηχανικών Ε&Α με τις ανώτερες νέες ικανότητες ανάπτυξης προϊόντος. Προσαρμοσμένος, σχεδιασμένος και κατασκευασμένος όλα τα είδη προϊόντων συσκευάζοντας μηχανημάτων για τους πελάτες. Για να παρέχουν διάφορο επαγγελματικό αυτοματοποιημένο εξοπλισμό συσκευασίας και τον ευφυή ενισχυτικό εξοπλισμό για πολλές γνωστές επιχειρήσεις τροφίμων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Περιοχές υπηρεσιών μεταπωλήσεων οργάνωσης στην Ευρώπη και την Αμερική. Η επιχείρηση είναι στηργμένος από μόνο του πλεονεκτήματα, εξωτερικοί πόροι ενσωμάτωσης, βελτιστοποίηση της εσωτερικής διαχείρισης, και συνεχώς αναπτυσσόμενος και καινοτόμος, και πορεία προς τα εμπρός στην κατεύθυνση της επιχειρησιακής ειδίκευσης και της διαφοροποίησης των διαδικασιών! Στο παρελθόν, παρείχαμε τα πολυάριθμα σύνολα αυτόματης μηχανής συσκευασίας για πολλές γνωστές εσωτερικές και ξένες επιχειρήσεις τροφίμων, όπως το ερευνητικό κέντρο καφέ της Κίνας, ONECUP, τρόφιμα Eastsign και ούτω καθεξής. Πολιτεία、 τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης οργάνωσης της Βραζιλίας, Ταϊλάνδη.

Η Co. μηχανημάτων SUNYI, ΕΠΕ εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της ποιότητας και την υπηρεσία, και παρέχει ειλικρινά στο νέο και παλαιό πελάτη το ποιοτικό προϊόν και την υπηρεσία για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, του πελάτη υπηρεσιών, επιτυχία πελατών, που καινοτομούν και που καινοτομούν, και η τελειότητα αγορών είναι η σταθερή αναζήτηση των μηχανημάτων SunYi που ανυπομονούμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με το νέο και παλαιό πελάτη για να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον!

 

Κίνα Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ο προκάτοχος της επιχείρησης μηχανημάτων SUNYI συμμετέχει κυρίως στην έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανημάτων τροφίμων και φαρμάκων. Η επιχείρησή μας έχει πάνω από 20 έτη εμπειρίας παραγωγής. Και το 2010, ως συνεργασία με επιχείρηση μηχανών Ηνωμένου τη γνωστή καφέ, επιτύχαμε μια μεγάλη σημαντική ανακάλυψη στον εξοπλισμό συσκευασίας καψών καφέ και πήραμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου μηχανή πλήρωσης καψών καφέ στην Κίνα. Τα μηχανήματα SUNYI έχουν γίνει επίπεδο της Κίνας το πιό υψηλό τεχνικό αντιπροσωπευτικό στον τομέα μηχανών συσκευασίας καψών καφέ. Αυτήν την περίοδο, μπορούμε να παρέχουμε τις λύσεις εκατοντάδων χιλιάδων για τον εξοπλισμό συσκευασίας καφέ και τροφίμων. Συγχρόνως, με τον υψηλό - ποιότητα και γρήγορη υπηρεσία, χτίζουμε τις ομάδες χρηστών σε όλο τον κόσμο. Είναι ο σταθερός στόχος επιχείρησής μας για να ξεπεράσει τις τεχνολογίες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Κίνα Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : SUNYI

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 7000000-7500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις