Αρχική Σελίδα

Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Μέχρι τα προηγούμενα 10 έτη ανάπτυξης, μηχανήματα Sunyi έχουμε αναπτύξει μια σειρά πλήρωσης των σφραγίζοντας προτύπων μηχανών, όπως skp-1, skp-2, skp-3, skp-4, skp-6, skp-8 με τη ικανότητα παραγωγής κυμαίνονται από 3,000caps/hour ως 20,000capsules ανά ώρα.

  Οι κάψες καφέ μπορούν να είναι συμβατό σύστημα Nespresso, Κ-φλυτζάνι, LavazzaBlue, σημείο Lavazza, ένα Modo εκατομμύριο, Dolce Gusto, λοβός, Κ-πυροβολισμός, Κ-πυροβολισμός, ένα φλυτζάνι, κ.λπ….

  Εάν θέλετε να αγοράσετε τέτοιες κάψες καφέ καλής ποιότητας γεμίζοντας τη σφραγίζοντας μηχανή από την Κίνα, τα μηχανήματα Sunyi πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

   

  Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Τα μηχανήματα Sunyi μπορούν επίσης να παρέχουν τις υπηρεσίες cOem.

  Από την καθιέρωση της επιχείρησης, τα μηχανήματα Sunyi έχουν αναπτύξει μια σειρά ομάδων πελατών, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων καφέ, των τροφίμων και των επιχειρήσεων ποτών, των επιχειρήσεων καλλυντικών, των επιχειρήσεων καφέ και τσαγιού, και επίσης των επιχειρήσεων συσκευάζοντας μηχανημάτων, κ.λπ….

  Εάν ενδιαφέρεστε για την παραγωγή cOem, καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με.

  Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Τα μηχανήματα Sunyi έχουν μια επαγγελματική ομάδα πάνω από 50 υπαλλήλων. Ο απολογισμός πτυχίου Μπάτσελορ για περισσότερο από 60%. Τεχνικό προσωπικό acounts για περισσότερο από 60% του συνολικού αριθμού των υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων 2 ανώτερων μηχανικών που έχει πάνω από 20 έτη να δοκιμάσουν στα συσκευάζοντας μηχανήματα.

  Υπάρχουν δύο ομάδες παραγωγής για τα διαφορετικά πρότυπα μηχανημάτων, δύο ομάδες ηλεκτρολόγων, δύο που επεξεργάζονται τις ομάδες, μια επαγγελματική ομάδα μετά την πώληση υπηρεσιών. Εκτός αυτού, έχουμε τις εσωτερικές και υπερπόντιες ομάδες πωλήσεων, deparment αγοράς, οικονομικό τμήμα, τμήμα υποστήριξης.

  Τα μηχανήματα Sunyi είναι οι επαγγελματικότερες κάψες καφέ γεμίζοντας το σφραγίζοντας προμηθευτή μηχανών στην Κίνα. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για τα καλύτερα ποιοτικά μηχανήματα από την Κίνα.

  Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tony

Τηλ.:: +8618006686915

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)